HTML

Blogger papa

A kislányom születése adta a gondolatot, hogy létrehozzam ezt a blogot, ami minden bizonnyal tartalmazni fog örömet, fájdalmat, könnyeket és szeretetet és talán nem fogja nélkülözni a meglepő fordulatokat sem, hiszen ez egy gyönyörű szép kislánynak a története...

Friss topikok

Linkblog

HTML doboz

181545.jpgKellemes Karácsonyi Ünnepet!

Mese este, amit Virág mesél nekünk és a Tigris is hallgatta...

2014.10.10. 22:17 Koniec

Drága, édes kislányunk, mindig mesélni akar nekünk, mikor már olyan fáradt, hogy a hisztériától már nem bír magával, de akkor is "akarok, Babócááátt".

Most nem volt annyira fáradt és Anya, Apa és Anya bábozta Tigris is hallgatósága volt a mesének. Természetesen nagyon élvezte kislányunk, hogy a Tigris is bekapcsolódott a mesehallgatásba, bár néha rosszalkodott. Olyankor apa rákoppintott az orrára és finoman rendre utasította. Kislányunk rám förmedt: "Apa, ne bántsd a Tigrist, jó?" 

Rendben, mondtam, de akkor viselkedjen rendesen és figyelje a mesédet szépen.

Virág odafordult a Tigrishez és azt mondta neki: "Tigris, ne borítsd fel Apát!". Annyira nevettünk.

Jó éjt, kislányom!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koniec.blog.hu/api/trackback/id/tr716778893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása